L’Ajuntament de Guadassuar ha sol•licitat la col•laboració del Patronat de Turisme “València, Terra i Mar” per a la promoció de les seues festes tradicionals.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, s’ha reunit recentment amb l’alcalde de Guadassuar, Salvador Montañana, per a conéixer les necessitats turístiques del seu municipi.

Montañana ha explicat en el transcurs de la reunió la importància de “les seues festes tradicionals i la seua fira que “enguany compleix 300 anys d’antiguitat acreditats documentalment i que té lloc a gener amb motiu de la festivitat de Sant Vicent Martir”.

“A més d’aquesta fira cultural, festiva, lúdica i tradicional, a Guadassuar celebrem fa 23 anys la fira agrícola, on presentem les principals novetats en aquest sector”, ha afegit el responsable municipal.

Per la seua banda, la diputada s’ha mostrat disposada a col•laborar en la promoció de les festes tradicionals de Guadassuar i li ha transmés a l’alcalde que “a partir del pròxim any obrirem una nova línia de subvencions objectives per a col•laborar amb els ajuntaments valencians en l’engegada de les seues iniciatives turístiques”.