El col·lectiu de Compromís per Burjassot hem penjat una pancarta a l’edifici del centre dotacional d’Ausiàs March, les obres del qual duen finalitzades quasi dos anys i la Conselleria de Benestar Social encara no ha donat les claus a l’Ajuntament per a que puga fer-ne ús.

Junt a la meua companya a l’Ajuntament, Lluna Àrias, han participat una bona colla d’amics i amigues de Compromís, amb els que venim reivindicant aquest centre dotacional per al poble des de fa un bon grapat d’anys.

De fet, gràcies a la lluita del BLOC-Compromís a Burjassot, vam aconsseguir que aquest solar es convertira en un futur centre social per al poble.

Quan pensa la Conselleria donar les claus a l’Ajuntament per a que puga fer-ne ús? Per què, si ja ha passat quasi dos anys des de que s’acabaren les obres, el centre està tancant i sense que l’Ajuntament puga utilitzar-lo? Pot ser que la Generalitat Valenciana no tinga diners per a pagar l’empresa que ha realitzat les obres de construcció? Si és així, què ha fet la Generalitat amb els diners destinats a aquest centre? És aquesta una nova mostra de la marginació a la qual sotmet el Govern del PP a Burjassot? Per què els veïns i veïnes de Burjassot no poden emprar aquestes instal·lacions?

Exigim a la Conselleria que entregue ja les claus a l’Ajuntament per a que el poble puga fer ús del centre.