Una de les meues àrees de gestió a l’equip de govern de l’Ajuntament de Burjassot és la regidoria de Mercats.

Hui hem estat, Lluna Àrias i jo participant als “Dies taronja” del Mercat Municipal, que organitzem cada tercer dimecres de mes des de la regidoria de promoció econòmica de l’Ajuntament, CEMEF i CODEMER, l’associació de venedors del mercat municipal. Una iniciativa que ja va per la seua tercera edició i que pretén fidelitzar la clientela del nostre mercat mitjançant ofertes, promocions, sortejos i regals per tal de posar en valor el comerç local de qualitat i proximitat.

La meua companya Lluna, regidora de promoció lingüística ha repartit les bosses de pa amb el lema “En valencià està més bó” editades per Valencià a la Dipu, el servei de normalització lingüística de la Diputació de Valencia per a fomentar l’ús del valencià al comerç local.

Després m’he apropat al mercadet dels dimecres, que com ja sabeu es realitza al pàrking de “Les Palmeres”, per a raonar amb els seus venedors i escoltar les seues propostes de millora. Com sempre dic, el comerç local és el pulmó econòmic de Burjassot.

Des de l’Ajuntament i la seua empresa pública, CEMEF, seguirem treballant pel benestar de venedors i compradors i apostant pels seus valors.

emili_mercat2