El Patronat de Turisme, València Terra i Mar, col·laborarà amb l’Ajuntament de la Font de la Figuera per a impulsar el sector turístic de la localitat.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, s’ha reunit recentment amb l’alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, el qual li ha traslladat les necessitats turístiques del seu municipi.

En la reunió, que ha sigut una primera presa de contacte, Muñoz li ha donat a conéixer a la diputada els diversos recursos turístics del municipi i les possibilitats de potenciar-los per a «atraure visitants per a passar un cap de setmana en el nostre municipi i viure experiències».

 «Un dels nostres principals productes és el vi. La Font està integrada en Terres dels Alforins junt amb Moixent i Fontanars i hem de continuar treballant per a potenciar el turisme enològic», ha explicat el responsable municipal.

«En el nostre municipi també tenim la casa natal de Joan de Joanes, pintor renaixentista valencià, que hem de posar en valor», ha afegit Vicent Muñoz.

D’altra banda, les danses de la Font de la Figuera, unes de les més antigues de la Comunitat Valenciana, estan declarades Festa d’Interés Turístic Local i «des de l’Ajuntament volem iniciar el procés per a aconseguir la declaració de Festa d’Interés Turístic Provincial», ha finalitzat l’alcalde.

La diputada Moncho li ha traslladat a l’alcalde la seua disposició per a «col·laborar amb la Font de la Figuera en la seua promoció turística i en la posada en marxa de projectes concrets beneficiosos per a la zona».