El Patronat de Turisme de la Diputació de València participa en la “669 Fira de Tots Sants” que se celebra, del 30 d’octubre a l’1 de novembre, a Cocentaina (Alacant).

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha assistit aquest matí a l’acte d’inauguració de la fira.

Segons la diputada de Turisme, Pilar Moncho, aquest certamen “ens ofereix una magnífica oportunitat de promocionar l’oferta de les comarques valencianes davant els més de 500.000 visitants que rep cada any la fira i que són potencials turistes dels nostres municipis”.

El Patronat de Turisme participa en un estand propi i ofereix als visitants informació sobre l’oferta i atractius dels municipis valencians a través de les publicacions turístiques com les guies de les comarques valencianes, cases rurals, turisme actiu, museus, allotjaments, rutes turístiques, senderisme i gastronomia.

La fira més antiga de la Comunitat Valenciana, declarada d’Interés Turístic Nacional, acull a 900 expositors en una superfície de 125.000 metres quadrats i genera cada any un important volum de negoci.

El certamen, també compta amb un ampli programa d’activitats que es desenvolupen al llarg dels carrers del centre històric de Cocentaina. Jocs tradicionals, rutes turístiques, tallers i música són algunes de les activitats programades.