El Museu Valencià d’Etnologia compleix amb la tradició nadalenca de l’aguinaldo o “estrena” i obsequia els visitants de Biblioteca amb llibres i revistes del seu fons de duplicats.

Ja és el tercer any que el centre de la Diputació estrena els seus usuaris per Nadal. El primer any va ser 2011, li va seguir 2013 i enguany han reprès la iniciativa de regalar els duplicats de la biblioteca als seus lectors.

La campanya finalitzarà el pròxim 8 de gener i preveu regalar llibres, publicacions periòdiques i cartells als usuaris que s’acosten a la biblioteca d’Etnologia, situada en el Centre Cultural La Beneficència.

Quatre exemplars per usuari

Els usuaris podran triar, fins a un màxim de quatre exemplars, entre les publicacions que la Biblioteca ha disposat en diversos expositors. L’horari de consulta i recollida de l’asguilando de llibres és de dilluns a divendres de 8:30 a 14:00.

Com és habitual, l’etnobloc de la biblioteca ha donat veu a la iniciativa a través d’una entrada especial titulada “Per Nadal, la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia vos vol estrenar”.

La Biblioteca-Centre de Documentació del Museu Valencià d’Etnologia té un important nombre de publicacions duplicades que, al llarg dels últims anys, s’han fet lloc en les prestatgeries dels despatxos de la Biblioteca. Ocupen espai que el centre necessita per al treball diari.

Guanyar lectors

Segons expliquen des de la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia, “al nostre centre arriben llibres que no guarden relació temàtica amb l’antropologia i l’etnologia, que no entren a formar part de la col·lecció i no compleixen amb la seua funció, ser llegits i fullejats per un lector, per açò volem que tornen al circuit de lectura, utilitzant-los per a estrenar els nostres usuaris”.

Tal com comenten, “amb aquesta acció, els llibres guanyaran un lector, els nostres usuaris noves lectures gratuïtes, la Biblioteca més espai, la satisfacció de retrobar-nos amb els usuaris i atraure nous interessats per la nostra col·lecció”.

Per a obtenir més informació sobre els detalls i detalls d’aquesta iniciativa bibliogràfica, els interessats poden dirigir un correu electrònic a [email protected] o bé cridar per telèfon al 963883628.