El centre cultural La Beneficència ha acollit aquest cap de setmana passat, dins de la seua programació per a Nadal, el primer festival de música i activitats en valencià “Feretes i Cançonetes”, organitzat per l’àrea de Cultura de la Diputació de València.

Aquesta cita amb la música i la cultura valenciana ha atraido a un total de 5.200 persones, entre majors i xiquets, que han pogut gaudir de tota la programació que ha oferit el primer festival infantil.

D’aquesta manera, l’àrea de Cultura de la Diputació de València ha oferit una oferta cultural pionera en Nadal per a cobrir la demanda d’activitats culturals i musicals en valencià orientada per als xiquets i xiquetes de la província.

Els assistents al festival han felicitat la iniciativa cultural en la qual pares i fills han pogut compartir la música de sempre amb adaptacions per al públic infantil.

La trobada cultural ha sigut produït per Cercavila, cooperativa amb una llarga trajectòria en la producció i la gestió d’esdeveniments tradicionals valencians i artístics.

Programació diversa per als més xicotets

Els patis de la Bene van acollir durant el cap de setmana les actuacions musicals de Pep Gimeno “Botifarra”, Dani Miquel, Xavi Sarrià, Lluerna Teatre, Auxili, Aspencat, Borja Penalva i Mireia Vives, Atupa, Trobadorets, The Penguins, Almudena i els seus contes amb acordió, Clara i Ovidi Twins, a més de diversos tallers de circ, música, muixeranga i jocs valencians que van inundar.

2.- festival de Feretes i Cançonetes