Requena promociona, del 27 al 30 de gener, la Mostra de l’Embotit Artesà i de Qualitat en l’Oficina de Promoció del Patronat de Turisme, situada en el baix del Teatre Principal de València.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha visitat aquest matí l’Oficina junt l’alcalde de Requena, Mario Sánchez, i la regidora de Turisme, Mª José Martín.

La diputada ha donat la benvinguda al municipi de Requena-Utiel i ha destacat que “aquesta setmana promocionem una important destinació d’interior de la província de València i a més, fomentem la gastronomia valenciana”

“La Mostra de l’Embotit és un certamen gastronòmic, plenament consolidat que dóna a conèixer la gastronomia d’interior i al mateix temps, ofereix rutes guiades perquè els visitants no s’en vagen sense descobrir el patrimoni de Requena”, ha afegit Pilar Moncho.

L’alcalde ha agraït a la Diputació l’oportunitat de “promocionar el municipi de Requena en el centre de València i la fira de l’embotit, que promociona els nostres embotits, vins, caves i plats típics de la zona del 12 al 14 de febrer”.

“A més, per a tots aquells que viatgen en AVE se’ls ofereix un descompte del 60% en la fira i s’han organitzat visites guiades per a donar a conéixer els nostres principals atractius i múltiples activitats per a passar un magnífic dia i descobrir la història, el patrimoni i la gastronomia de Requena”, ha afegit Mario Sánchez.

Durant aquests dies, els tècnics de Turisme de l’Ajuntament de Requena ofereixen informació de la Mostra de l’Embotit que se celebrarà del 12 al 14 de febrer a Requena i a més, mostren el seu patrimoni històric artístic i els seus vins de la Denominació d’Origen Utiel-Requena.

La Torre de l’Homenatge, les Esglésies del Salvador, de Santa María i de Sant Nicolás, el Monument Nacional a la Verema, el Museu Municipal, la plaça de la Vila i les Coves de la Vila són els principals atractius turístics que es donen a conèixer durant aquesta setmana.

L’Oficina romandrà oberta de dimecres a divendres al matí de 10:00 a 14:30 i a la vesprada, de 16:00 a 19:00 i el dissabte, de 10:00 a 14:00