Algar de Palància i Torres-Torres promocionen la riquesa cultural i patrimonial de la Baronia aquesta setmana en l’Oficina de Promoció Provincial que el Patronat de Turisme de València-València Turisme posa a la disposició dels pobles i comarques valencians.

Entre altres propostes, els visitants podran conéixer la bellesa imponent dels banys àrabs de Torres-Torres –només hi ha tres en tot el territori espanyol- i la singularitat de la Festa de la Mercè d’Algar de Palància en la qual es commemora els rescats i alliberaments d’esclaus que l’Ordre dels Mercedaris negociava amb els turcs fa més de 800 anys.

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha acudit a l’apertura de les noves propostes de l’Oficina de Promoció Provincial i ha felicitat els alcaldes de Torres-Torres i d’Algar de Palància pel treball que despleguen per a posar en valor els recursos turístics i culturals locals, “una dedicació que s’intensifica especialment en municipis més xicotets”.

L’alcalde d’Algar de Palància i president de la Mancomunitat de la Baronia, Juan Emilio Lostado, i l’alcalde Torres-Torres, Rafael Gil Ballester, també han participat en l’obertura al públic de la mostra turística oferida per la Baronia juntament amb el gerent del Patronat Provincial de Turisme, Pau Pérez Ledo.

Els visitants que s’acosten fins a l’Oficina de Promoció podran conéixer també l’activitat de les ‘boixeteres’, una tradicional dedicació valenciana.

L’Oficina de Promoció de “València Turisme”, situada en ple centre històric de València, està oberta al públic de dimecres a dissabte, de 10:00 a 14:30, als matins, i de 16:00 a 19:00, a les vesprades.