El Patronat Provincial de Turisme llançarà en juny el projecte formatiu “Xarxa #ValènciaTurisme” per a fomentar l’ús i la millora dels mitjans socials en les destinacions turístiques dels municipis i comarques valencians mitjançant tallers pràctics.

Vuit experts impartiran, del 2 al 15 de juny, les sessions formatives i pràctiques en vuit seus comarcals: Requena, Xelva, Sagunt, València, Alzira, Xàtiva, Ontinyent i Gandia.

Les jornades, de vuit hores de durada i gratuïtes, s’imparteixen en horari de matí durant dos dies i estan dirigides als tècnics dels municipis valencians que ja usen les xarxes socials per a la promoció turística. Així, els tallers aporten tècniques avançades en l’ús i maneig de les xarxes enfocades especialment en el sector turístic.

Després dels tallers formatius, les destinacions i comarques més dinàmiques en xarxes socials optaran a uns premis que concedirà el Patronat Provincial de Turisme de València en una jornada de presentació de resultats a l’octubre de 2016.

Vuit experts en socialmedia

José Ramón Sahuquillo (@jrsahuquillo) dirigirà el taller digital en l’Ajuntament de Requena els dies 2 i 7 de juny per als tècnics de Requena-Utiel, la Foia de Bunyol-Xiva i Valle d’Aiora-Cofrents.

També els dies 2 i 7 de juny La Nau de València i la Casa de Cultura de Xàtiva seran les seus comarcals de l’Horta i La Costera i La Vall d’Albaida, respectivament. Gerson Beltrán (@gersonbeltran) i Susana Lluna (@susanalluna) són els ‘influencer’ encarregats de les sessions.

L’Ajuntament de Xelva és la seu dels tallers digitals per als tècnics dels Serrans i el Racó d’Ademús. Frank Murray (@frankmurray) és el community manager que impartirà la jornada els dies 7 i 8 de juny.

La Casa de Cultura ‘Capellà Pallarés’ de Sagunt acollirà la sessió formativa impulsada per València Turisme els dies 7 i 14 de juny. Agustín Arambul (@bulbulsuperbul) impartirà el taller als inscrits procedents de les comarques de Camp de Morvedre i Camp de Túria.

Els tècnics locals de Ribera Alta i Ribera Baixa podran assistir a la jornada formativa que impartirà Dani Ortega (@daniortega) en la seu de Ribera Turisme, a Alzira, els dies 14 i 15 de juny.

Clara Soler (@clara_soler) impartirà la jornada “Xarxa #ValènciaTurisme” en la seu de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida a Ontinyent els dies 14 i 15 de juny.

Gandia és la seu comarcal de la Safor seleccionada per València Turisme per al desenvolupament de la jornada sobre xarxes socials. L’experta en socialmedia Marga Cabrera (@margatwita) dirigirà les sessions formatives els dies 9 i 10 de juny.

Full d’inscripció