La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha visitat Carlet per a conèixer els projectes duts a terme amb ajudes de la Diputació acompanyada de l’alcaldessa del municipi, Maria Josep Ortega, i han fet un recorregut per les diverses zones on s’hi ha invertit.

Maria Josep Amigó ha declarat que “hem constatat que hi ha una altra manera de governar ficant a les persones per davant. Perquè es tenen en compte les necessitats i del idees de la gent del poble i no les obres faraòniques com es feia abans. L’equip de govern té nous projectes com posar en marxa un altra volta el Teatre El Siglo i per al qual pot comptar amb la nostra col·laboració”. Es tracta del projecte que va ser més votat en el primer pressupost participatiu que es va fer a la localitat l’any passat.

Les inversions financerament sostenibles més importants han estat destinades a l’acondicionament i accés del cementeri, l’acondicionament del Mercat Municipal i la rehabilitació de la segona planta de la Casa de la Cultura, amb un cost global de 500.000 euros.

L’alcaldessa de Carlet ha manifestat que “els projectes responen a peticions ciutadanes que han eixit dels pressupostos participatius. Amb la vicepresidenta hem visitat els projectes realitzats i els que estan previstos que torne a col·laborar la Diputació de València”.