El diputat de Modernització i Administració Electrònica, Ivan Martí, assisteix durant les jornades de dimecres i dijous a la tercera edició del Congreso Ciudades Inteligentes, que organitzen el Grupo Tecma Red  y el Fòrum Sectorial de Ciutats Intel·ligents a la ciutat de Madrid.

Aquest esdeveniment se celebra amb el propòsit d’afavorir l’intercanvi de coneixement i experiències sobre les Ciutats Intel·ligents a Espanya, mitjançant l’ús de la tecnologia i la innovació com a eines bàsiques del seu desenvolupament. Per a això, aborda les principals temàtiques relacionades amb la Ciutat Intel·ligent d’una manera transversal, multidisciplinària i multisectorial, mostrant iniciatives que s’estan desenvolupant actualment arreu de l’Estat.

L’esdeveniment, ja consolidat com el principal fòrum de referència professional sobre la temàtica, permet a l’assistent conèixer l’espectre urbà, social, tècnic, legal i d’oportunitats que proporcionen les Ciutats Intel·ligents.

En el III Congreso Ciudades Inteligentes s’abordaran una àmplia varietat d’àrees i temàtiques a través de ponents que destaquen per la seua experiència, coneixements i capacitat de comunicar. Entre els àmbits a tractar figuren la innovació social i participació ciutadana; l’accessibilitat i mobilitat urbana; l’eficiència energètica, energies renovables, habitabilitat i recursos urbans; medi ambient urbà, resiliència i canvi climàtic; economia, Big Data i gestió intel·ligent; Govern, serveis públics i transformació digital; seguretat i serveis a les persones; destinacions turístiques intel·ligents; illes  intel·ligents; i nuclis i territoris rurals intel·ligents, entre d’altres.

Aquest fòrum constitueix un esdeveniment multidisciplinari dirigit a l’Administració, professionals i empreses de diferents sectors relacionats, directament o indirectament, amb les Ciutats Intel·ligents, que permet els assistents conèixer les novetats i projectes més rellevants, l’actualitat tecnològica i futur estratègic i normatiu més important a través de conferències, taules rodones, sessions de ponències i altres activitats.