L’Àrea de Cultura de la Diputació de València se suma,  un any més, al Polisònic, el Festival Internacional de Música de Gandia, que celebra la seua 28ena edició dedicada a les músiques del món. Aquest cicle musical convoca les nits dels divendres i dissabtes dels mesos d’estiu a tots els gandiencs, visitants i aficionats a la música al jardí de la Casa de la Cultura Marqués González de Quirós de la capital de la Safor, per poder gaudir d’un ampli programa de propostes musicals que integra jazz, rock i cançó mediterrània, entre d’altres gèneres i estils.

La Diputació de València ha col·laborat en les últimes quatre edicions d’aquest festival, el qual ha aconseguit una important projecció en el món cultural valencià. Aquest any, a través del Servei d’Assistència i Recursos Culturals (SARC), l’Àrea de Cultura destina una ajuda que s’emmarca dintre de la línia de subvencions proporcionada a Festivals, Mostres i certàmens Culturals.

La passada edició, el Polisònic de Gandia va disposar d’una dotació de 8.060 euros, el que va representar més del 20% del pressupost total del certamen, convertint a l’Àrea de Cultura de la Diputació en un dels principals promotors del festival. Una col·laboració que tindrà la seua continuïtat en la present edició de 2017, un fet que situa el Polisònic com un dels principals projectes dintre del programa cultural dels municipis valencians.

Totes les línies de subvenció del SARC estan subjectes a bases reguladores d’acord amb els principis de concurrència pública, objectivitat i publicitat, per la qual cosa és patent l’objectivitat a l’hora de recolzar cadascuna de les activitats que sol·liciten el suport de la Diputació, que aquest any han arribat a la xifra de 40 sol·licituds.

Per disposar de més informació i conèixer la programació del festival Polisònic de Gandia es pot consultar la pàgina web http://polisonic.gandia.org, així com els diferents perfils en xarxes socials: Twitter (@polisonicgandia) i la pàgina de Facebook, Polisònic Gandia.

Les entrades dels concerts es poden adquirir a través de la web www.instanticket.es.