La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha mostrat el recolzament de la corporació provincial al comerç local «com a base del teixit productiu dels nostres municipis i ciutats», alhora que ha refermat la necessitat de potenciar aquest sector per part de les diferents administracions «per tal aconseguir traure el comerç tradicional al carrer i visibilitzar la seua importància entre la societat». La vicepresidenta ha remarcat que aquest suport ha d’anar encaminat «a fer possible la viabilitat del sector i evitar el tancament dels seus establiments».

Maria Josep Amigó va participar divendres passat en la inauguració de la Fira del Comerç de Massamagrell. Una iniciativa organitzada per l’Associació de Comerciants de Massamagrell amb la col·laboració del consistori d’aquesta localitat de l’Horta Nord, amb el clar propòsit de donar a conèixer i mostrar els comerços del municipi, els productes i serveis que ofereixen, a més d’apropar aquest sector als veïns i visitants. En la mateixa han pres part un total de 29 comerços d’àmbits i sectors molt diversos, que a més d’exposar els seus productes han desenvolupat al llarg del cap de setmana diferents activitats comercials, tallers, iniciatives lúdiques i jocs tradicionals per als més menuts.

La vicepresidenta de la Diputació de València ha posat èmfasi en que «resulta importantíssim que als nostres municipis i ciutats no tanquen els comerços. I per abastar aquest objectiu, la celebració de fires comercials que visibilitzen el comerç més tradicional resulta fonamental», ha subratllat.

Maria Josep Amigó va estar acompanyada en aquest acte inaugural pel president de les Corts Valencianes, Enric Morera; el director general de Comerç i Consum, Natxo Costa; l’alcalde de Massamagrell, Pep Galarza; a més de diversos alcaldes i regidors, i veïns i veïnes del municipi.

Precisament, Pep Galarza va explicar que aquesta Fira Comercial «representa per al nostre municipi la tornada a l’activitat després dels mesos d’estiu precedents», la qual «ens permet traure el comerç de la població als seus carrers», ha destacat.

Per la seua part, el director general de Comerç i Consum, Natxo Costa, ha reiterat també el suport de la Generalitat Valenciana a l’Ajuntament de Massamagrell i a la seua associació de comerciants. Costa ha incidit en que el comerç urbà «representa la millor forma que tenen els municipis de dotar-se d’allò que necessiten», i que a la seua vegada «és el que millor s’adapta a les demandes de la nostra societat», ha indicat.