La Ruta del Vi de la D.O. Utiel-Requena en col·laboració amb València Turisme, sota la iniciativa gastronòmica “Del tros al Plat” del Patronat de Turisme de la Diputació de València i juntament amb el Mercat del Cabanyal, celebra “Divino Mercado” en la qual els visitants podran degustar els vins de la D.O. Utiel-Requena i conèixer les activitats relacionades amb l’enoturismo que des de la Ruta s’ofereixen.

L’esdeveniment tindrà lloc el divendres 1 de desembre i dissabte 2 de desembre de 2017, i en ell es donaran cita els cellers Bodega Vera de Estenas i Bodegas Utielanas pertanyents a la Ruta del Vi d’Utiel-Requena oferint els seus millors vins i caves

Al costat dels cellers, l’Almàssera Oli-Oli que donarà a conèixer els seus olis i l’allotjament Cr Les Viñuelas que donarà informació de les moltes activitats que es poden realitzar en el Territori.

La Ruta del Vi D.O: Utiel-Requena, oferirà també degustacions de tots els cellers que formen part de la ruta com: Vegalfaro, Emilio Clemente, Aranleón, Chozas Carrascas, Dominio de la Vega, Finca Ardal, Pago de Tharsys, Covilor, Hoya de Cadenas, Coviñas.

A més de donar informació de les nombroses activitats que es realitzen des de la Ruta del Vi per a donar conèixer tot el que gira al voltant de la cultura del vi.

El divendres 1 de desembre, en horari de 16:30 a 20:30 hores els assistents podran degustar vins, a més es realitzaran Tastos comentats de la mà de Bodega Vera de Estena i Almazara Oli-Oli.

El dissabte 2 de desembre, en horari d’11:00 a 14:30 hores, continuarem amb la degustació de vins i tast comentat a càrrec de Bodegas Utielanas. Els assistents podran degustar vi a 1 €.

La Ruta del Vi Utiel-Requena

“DiVinoMercado” és un esdeveniment organitzat per la Ruta del Vi Utiel-Requena, associació formada per ajuntaments, cellers, restaurants, allotjaments i empreses de turisme actiu, la finalitat del qual és la difusió turística de la comarca Utiel-Requena sobre la base dels seus vins, gastronomia, cultura i naturalesa.

L’objectiu d’aquest esdeveniment és difondre les possibilitats turístiques que la comarca Utiel-Requena té sobre la base de l’Enoturisme, es pretén que el públic valencià conega els nostres productes vitivinícoles, paisatges, gastronomia i possibilitats d’oci i turisme a tan sols una hora de València.

Amb motiu d’aquest esdeveniment, els hotels i cases rurals pertanyents a la Ruta posen a la seua disposició en la pròpia web de la ruta www.rutavino.com, interessants paquets amb preus especials perquè, aquells que ho desitgen, puguen aprofitar i passar tot el cap de setmana en la zona.