La vicepresidenta del Patronat de Turisme-València Turisme i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho va lliurar ahir a Bocairent, al costat de l’alcalde Josep Vicent Ferre, el primers premi del X Concurs Caça i Bolets al restaurant Avenida 2.0 de Massamagrell. El segon premi va recaure en El Caramelito d’Alzira i el tercer ha sigut para Casa Granero de Serra. També van participar en el certamen el vicepresident de la Diputació de València, Toni Gaspar; el president de la Mancomunitat de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar i el director del Patronat de Turisme, Evarist Caselles.

En la modalitat de “Borreta”, el primer premi ho va aconseguir Restaurant Ciro de València mentre que el segon premi va distingir al Restaurant Juan XXIII de Benifaió i el tercer premi va ser per al Restaurant Nazaret de la platja de Puçol.

Després de lliurar els primers premis, Pilar Moncho va felicitar als participants, als guanyadors i també “a l’Ajuntament de Bocairent per aquest certamen que encaixa amb la filosofia “Del Tros al Plat” que desenvolupem des del Patronat de Turisme per a reivindicar el territori valencià com a destinació turística excel·lent”. A més, la diputada de Turisme va reiterar el suport de València Turisme al Concurs de “Caça i Bolets” de Bocairent “que reivindica el producte i la cuina autòctons i tradicionals”.

En aquest sentit, el vicepresident de la Diputació va assegurar “aquest concurs és un model a seguir” i va animar a seguir treballant “en accions d’aquest tipus, que conjuminen tradició i futur i que sempre comptaran amb el respatler de la Diputació de València”.

Un total de 19 restaurants han participat en el ja consolidat concurs “Caça i Bolets” de Bocairent, celebrat en el Maset Ferrero i que, des de la seua creació, fa ja 10 edicions, compta amb l’impuls i el patrocini del Patronat de Turisme de la Diputació de València-València Turisme i amb la implicació directa de l’hostaleria bocairentina els qui es van encarregar de l’elaboració de l’esmorzar oficial del concurs.