El Patronat de Turisme de València ha acudit a l’European Film Market de la Berlinale, una de les reunions més importants de la indústria cinematogràfica internacional, per a donar a conèixer el Pla d’Estratègic d’Actuació “Film València” desenvolupat conjuntament amb l’Institut Valencià de Cultura (Departament d’Audiovisuals i Cinematografia), l’Ajuntament de València (Regidories d’Ocupació, Domini Públic, Cultura i Patrimoni) i la Fundació Turisme València.

El projecte per a presentar les comarques valencianes com un plató cinematogràfic excel·lent s’ha fet un buit entre els més de 540 expositors i 9.230 professionals de 110 països, inclosos 1.623 compradors internacionals i 1.124 projeccions de 784 pel·lícules, que s’han donat cita en l’EFM, emplaçada en el magnífic edifici renaixentista Martin-Gropius-Bau, internacionalment conegut com un dels principals museus d’art de Berlín.

Fins a Berlín s’ha desplaçat el director del Patronat de Turisme, Evarist Caselles, per a participar en diferents reunions i taules de treball. Segons ha destacat, la proposta valenciana ha despertat molt interès, “fins i tot hem tancat diversos acords amb productores britàniques i canadenques”.

Localitzadors britànics visitaran València al març

Entre els treballs de localització ja programats destaca la visita d’una productora britànica al territori valencià durant el proper mes de març. “El projecte està ja en fase de pre producció, és un llargmetratge d’època i els requisits que ens han traslladat estan assegurats en les nostres comarques”, ha assegurat Caselles.