Després de la seua participació en la Fiets en Wandelbeurs de Gant, el cap de setmana passat, el Patronat de Turisme de València completa el calendari d’hivern de fires estatals i internacionals simultanejant la seua presència en quatre certàmens: Fiere for Alle (Herning, Dinamarca), F.RE.E. Munich, Fira Internacional de Turisme Ornitològic Extremadura Birdwatching Fair (FIO) i en la Fira Internacional de Turisme Reyno de Navarra (Navartur).

El Patronat de Turisme acudeix a aquestes quatre grans cites del turisme europeu, de la mà de l’Agència Valenciana del Turisme, amb l’accent posat en la promoció dels productes mediambientals, a més de presentar un ampli catàleg de propostes especialitzades en gastronomia i cultura de les comarques valencianes.

Dinamarca, Munic i turisme actiu

Fins a diumenge que ve, 25 de febrer, València Turisme participa en la Fiere for Alle d’Herning (Dinamarca) i en F.re.I. Munich, al costat de la resta de marques turístiques de la Comunitat Valenciana per a promocionar les comarques valencianes amb fullets editats en anglès i alemany i una proposta activa de noves experiències turístiques.

El Patronat de Turisme dóna a conèixer al mercat danés i alemany les excel·lents possibilitats de turisme actiu que ofereix el territori valencià, des de senderisme a descens de rius, rutes amb bici, BTT, i rutes a cavall, així com les bondats de la gastronomia autòctona i l’esplendor del patrimoni artístic i cultural valencià.

Tots dos certàmens van dirigits principalment al públic en general però compta també amb una participació important de visitants professionals i premsa especialitzada.

Turisme ornitològic en Monfragüe

La Fira Internacional de Turisme Ornitològic Extremadura Birdwatching Fair se celebra en el Parc Natural de Monfragüe (Càceres) des d’avui i fins al diumenge, 25 de febrer i València Turisme estarà present per cinquena vegada, juntament amb l’Agència Valenciana de Turisme i l’Associació de Guies Birding de la Comunitat Valenciana, amb la qual col·labora.

València Turisme i Gandia en NAVARTUR

Des de demà i fins al dilluns, 26 de febrer, el Patronat de Turisme participa, per quart any consecutiu, en la Fira Internacional de Turisme Reyno de Navarra “Navartur”, que se celebra en el recinte firal de Pamplona.

València Turisme assiteix a aquest certamen amb l’objectiu principal de mostrar i donar a conèixer l’oferta turística dels nous productes turístics valencians al mercat de Navarra i País Basc. En l’espai expositiu també té presència activa Gandia.