El Patronat de Turisme de València promociona des d’avui fins al 19 de març la festa fallera del territori valencià des del seu privilegiat espai situat en el cor del cap-i-casal, al costat del Teatre Principal, per a donar visibilitat a les falles que també se celebren en nombrosos pobles i ciutats de les comarques valencianes.

Tal com assenyala la diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, “la capital és sens dubte el gran focus d’atracció turística i punt de partida del turisme cap a les comarques, especialment en falles, però el visitant que arriba a València ha de tenir l’opció d’ampliar la seua experiència amb propostes genuïnes generades en la resta del territori i des del Patronat hem volgut oferir aquest espai per a exhibir el gran potencial faller de les nostres comarques”.

Pilar Moncho ha insistit en la magnífica oportunitat brindada per la distinció de la Unesco per a multiplicar la projecció internacional de les Falles com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat: “S’ha fet una gran tasca en aquest aspecte però hem de seguir treballant per a emprar aquesta indiscutible plataforma de projecció i seguir creixent amb la finalitat de fer de les Falles una festa més gran encara, una festa de tot el poble valencià oberta a tots els pobles del món”.

Les falles també en les comarques

Així, l’Oficina de Promoció de València Turisme es converteix durant els pròxims dies en un punt de divulgació de la festa de les Falles 2018, amb especial atenció a les falles d’algunes poblacions com Sueca, Cullera, Gandia, Xàtiva, Tavernes de la Valldigna i Alzira. A més, l’oficina també posa a la disposició dels visitants la programació i plànols de la Junta Central Fallera de València, amb informació de la festa de les Falles en la ciutat de València.

La promoció ha arrancat amb la presència de les falles de Cullera i continuarà avui i demà amb la promoció directa de les falles de Sueca. Durant tots els dies, a més, es podrà consultar la programació fallera de les agrupacions d’aquestes poblacions i també s’emetran els videos de promoció d’aquests nuclis urbans fallers en el vídeo-wall habilitat en l’exterior de l’oficina de València Turisme.

L’acció promocional del Patronat de Turisme de València durant aquestes Falles 2018 es complementa amb la distribució de més de 30.000 polseres falleres amb la imatge promocional de 2018 centrada en el lema “Why *V?” entre la població.