València Turisme, marca turística del Patronat de Turisme de València, porta aquest cap de setmana l’oferta turística del territori al Saló Aragonés del Turisme ARATUR 2018, que celebra la seua desena tercera edició i per quart any consecutiu se situa en el Palau de Congressos de Saragossa.

La marca valenciana assiteix des d’avui i fins a diumenge que ve al certamen, que compta amb un registre d’assistència estimat en 35.000 visites.

L’espai de València Turisme en la fira, al que acompanyen com coexpositores els municipis de Sagunt, Canet d’en Berenguer, Gandia i Xeraco, està dins de l’estand de l’Agència Valenciana de Turisme (AVT).

ARATUR està dirigit a tot tipus de públic i en ell participen empreses turístiques, entitats promotores d’oci i turisme, hotels, balnearis, paradors de turisme, càmpings, estacions d’esquí, empreses d’enoturisme i turisme actiu i centrals de reserva, entre altres agents.

Aragó és la tercera Comunitat Autònoma en percentatge de llargs viatges i dins dels viatges interns, les principals destinacions dels aragonesos són comunitats pròximes a la seua residència, Comunitat Valenciana i Catalunya, principalment, segons dades de l’Institut d’Estudis Turístics.