El Patronat de Turisme de València convoca les línies d’ajudes per a associacions, fundacions i altres entitats sense ànim de lucre per a l’organització i promoció de fires, festes, certàmens i esdeveniments de caràcter turístic; accions de promoció turística i elaboració de projectes per a la creació de productes turístics.

Segons arrepleguen les bases de la convocatòria, l’extracte de la qual ha sigut publicat avui en el BOP (Nº 105), el termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al pròxim 18 de juny.

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, destaca que el Patronat de Turisme tendeix llaços, un any més, també a l’associacionisme turístic valencià “perquè per a optimitzar la gestió dels recursos públics és imprescindible el treball col·laboratiu en tots els àmbits”.

Per a accedir a les subvencions, el Patronat de Turisme exigeix com a requisit a les entitats sense ànim de lucre el compromís d’adhesió al Codi Ètic del Turisme, que haurà de ser remès a l’Agència Valenciana del Turisme.

València Turisme convocarà en les pròximes setmanes la resta d’ajudes municipals 2018 destinades a inversions i a la desestacionalització turística, així com el nou Tour d’Ofertes Turístiques, TOT, que desplegarà més d’1.500 autobusos turístics per les comarques valencianes.