El Patronat de Turisme de València convoca la línia d’ajudes per a ajuntaments de fins a 30.000 habitants i entitats locals menors dotada amb 235.000 euros per a inversions en recursos turístics de caràcter natural, paisatgístic, històric artístic i mediambiental.

Segons arrepleguen les bases de la convocatòria, l’extracte de la qual està publicat en el BOP (Nº 136), el termini de presentació de sol·licituds està obert del 17 al 31 de juliol.

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, destaca que les ajudes fomenten “l’adequació dels recursos i infraestructures turístiques locals i propicien la millora dels productes i experiències turístics en el nostre territori per a gaudir al llarg de tot l’any, perquè l’estacionalitat turística cal combatre-la amb propostes excel·lents”.

Per a accedir a les subvencions, el Patronat de Turisme exigeix com a requisit als municipis el compromís d’adhesió al Códi Ètic del Turisme, que haurà de ser remès a l’Agència Valenciana del Turisme.

Més ajudes al turisme

Al costat d’aquesta convocatòria, les línies d’ajuda municipal 2018 de València Turisme inclouen altres dos programes de subvencions destinats a la creació de nous productes locals i a la desestacionalització turística, així com un pla per a associacions sense ànim de lucre.

Demà finalitza el termini de sol·licitud del TOT

A més, les ajudes públiques del Patronat de Turisme de València per a 2018 s’han ampliat amb la posada en marxa del Tour d’Ofertes Turístiques, TOT, el nou programa que sufraga el transport a escolars i a associacions sense ànim de lucre per a gaudir d’experiències turístiques en el territori.

El termini per a sol·licitar les ajudes al transport del TOT finalitza demà dimarts, 17 de juliol. L’articulació del TOT es tramita directament amb les associacions de mares i pares d’escolars de les comarques valencianes així com amb altres entitats sense ànim de lucre, que seran les encarregades de remetre les seues sol·licituds al Patronat de Turisme, exclusivament per mitjans telemàtics en la seu electrònica de la Diputació de València: www.sede.dival.es.