Sagunt i Gandia tindran un espai en la sèrie de turisme que prepara el canal America Tevé sobre els encants del territori estatal, gràcies al Fam Trip organitzat per Turismo València i l’OET de Miami amb la col·laboració del Patronat de Turisme de València.

Així, durant aquests dies, l’expedició americana integrada per la periodista Adriana Navarro i per la productora i CEO de la sèrie de turisme, Ana Cristina Regalado, al costat del seu càmera de televisió, han completat la seua visita turística a València amb sengles parades a Sagunt i Gandia, en les quals van estar acompanyats per tècnics del Patronat de Turisme.

A Sagunt, van visitar els Alts Forns que rememoren el seu passat siderúrgic i van recórrer el centre històric de la ciutat, la jueria, els voltants del castell i el teatre romà.

La visita cultural per Gandia –Palau Ducal dels Borja i centre històric- es va completar amb un showcooking sobre la Fideuà de Gandia a càrrec d’un restaurant de la ciutat. La visita va finalitzar en el Mercat amb un sopar degustació on van poder assaborir la fideuà, els figatells i l’esgarraet, entre altres plats autòctons.