El Patronat de Turisme de València col·labora activament en la desena edició de Valencia Boat Show, que se celebrarà del 31 d’octubre al 4 de novembre, mitjançant l’organització d’una plaça gastronòmica “Del Tros al Plat” i la presentació de nous productes turístics nàutics en el saló nàutic.

València Boat Show arriba enguany a la seua desena edició sota l’organització de la Unión de Empresas Náuticas (UEN) i La Marina amb la col·laboració del Patronat de Turisme de València i l’Ajuntament de València.

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, ha participat avui en la presentació de la cita nàutica valenciana celebrada en La Marina al costat de la directora del València Boat Show, Mercedes Gomis; el director general de Consorci València 2007, Vicent Lloréns i el director de la Fundació Turismo València, Antoni Bernabé.

En la seua intervenció, Moncho ha destacat la figura de Mercedes Gomis “la primera dona que dirigeix la Boat Show i el nomenament de la qual ha sigut elegit democràticament”.

Segons la diputada de Turisme, “ens hem sumat a aquest gran saló nàutic per dos grans motius, la vinculació amb La Marina, el nostre company perfecte en diversos projectes, com el propi Cub dels Comarques instal·lat a pocs metres d’ací, i la reivindicació de la gastronomia Del Tros al Plat com a element turístic de primer ordre en aquesta gran finestra que suposa la València Boat Show”.