El Patronat de Turisme de València obri el calendari anual de fires d’àmbit estatal amb la seua participació, del 22 al 24 de febrer, en la desena quarta edició de la Fira Internacional de Turisme Reyno de Navarra, Navartur 2019.

 

Després del seu pas per Pamplona, el Patronat de Turisme participarà en la B-Travel de Barcelona, del 22 al 24 de març; en Sevatur (Irun), del 29 al 31 de març; en Aratur (Saragossa), del 3 al 5 de maig; en Expovaciones de Bilbao, del 10 al 12 de maig, en la Mostra de Villena al setembre, en la Fira de Tots  Sants de Cocentaina  en noviembre i en Intur Valladolid, del 21 al 24 de novembre.

 

El Patronat de Turisme, a través de la seua marca València Turisme, ofereix des de l’expositor de Turisme  Comunitat Valenciana els nous productes turístics valencians especialitzats en turisme actiu, gastronomia i cultura, recollits en els renovats catàlegs de productes i destinacions turístiques 2019.

 

València Turisme representa a les comarques valencianes i en Navartur compta amb Gandia i Requena com a municipis co-expositors. Entre altres sectors representats en aquesta fira, destaca la presència d’organismes oficials de promoció turística, allotjaments, agències de viatge i touroperadors, companyies de transport, de turisme actiu, d’aventura, de cap de setmana, de platja, de turisme urbà, de congressos, d’enoturisme, etc.

 

València Turisme acudeix per cinqué any consecutiu a Navartur, considerada com una porta oberta a un mercat potencial molt interessant i d’alt poder adquisitiu, com Navarra i País Basc.