Del Tros al Plat reforça els Premis 2018 de l’Acadèmia de Gastronomia de la Comunitat Valenciana, amb la seua participació com espónsor, demà divendres, 19 d’octubre, a partir de les 14.00, en el Veles e Vents de la Marina.

La participació en els premis és fruit del treball col·laboratiu que el Patronat de Turisme i Del Tros al Plat desenvolupen amb l’Acadèmia de Gastronomia i els principals agents gastronòmics valencians per a posar en valor l’excel·lència del territori valencià, mitjançant una cadena de valor que comença amb productes de la nostra terra i finalitza amb experiències úniques.

La diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, assistirà a la gala gastronòmica, al costat del president de l’Acadèmia, Manuel J. Rodríguez-Murcia, i altres personalitats valencianes.

En la gala, es farà lliurament dels distintius 2018 al Millor Cap de Cuina, Cap de Sala, Ciència i Gastronomia, Maker de Xefs, D.O. i IG Protegides, Celler, Crític Gastronòmic, Publicacions i Divulgació, Pastisser, Formació, Trajectòria, premi a “Els que ho fan realitat”, i un Premi Especial per “Tota una Vida”.