- La trobada, configurada com un hackaton amb la participació d’estudiants es durà a terme els dies 10 i 17 de novembre a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica (ETSINF) de la Universitat Politècnica de València
- Les activitats que es desenvoluparan en DiValHack permetran desenvolupar idees per a millorar i enfortir el projecte de l’àrea d’Informàtica de la Diputació
03/11/2022
L’àrea d’Informàtica de la Diputació de València organitzarà, els pròxims 10 i 17 de novembre, l’esdeveniment DiValHack, el qual servirà per a promoure el programa provincial de ciutats intel·ligents ‘Connecta València’ que es desenvoluparà a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica (ETSINF) de la Universitat Politècnica de València (UPV).
Es tracta d’una trobada intensiva d’aprenentatge i desenvolupament tecnològic configurada a la manera d’un hackaton en què es plantejaran problemes o reptes oberts: l’estudiantat haurà de triar un repte per a resoldre i a través d’equips mentoritzats per experts desenvoluparan solucions tecnològiques.
La Diputació ha establit tres objectius principals per a DiValHack: donar a conéixer el projecte “Connecta València, territori turístic, intel·ligent i sostenible”; escoltar activament les persones participants ajudant-los a desenvolupar propostes d’apps mòbils; i enfortir el vincle amb el territori.
DiValHack és la primera trobada d’estes característiques que busca implicar la població en el desenvolupament de les Smart Cities aprofitant la convocatòria de Territoris Intel·ligents promoguda per l’Entitat Pública Empresarial Red.es, la qual pertany al Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital a través de la Secretaria d’Estat de*Digitalització i Intel·ligència Artificial.
Descripció l’esdeveniment
DiValHack es durà a terme durant els dies 10 i 17 de novembre, de 12:30h-20h, a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Informàtica (ETSINF) de la Universitat Politècnica de València (UPV).
El dijous 10 de novembre es realitzaran dinàmiques per a treballar les idees dels grups de participants i el dijous 17 de novembre, una setmana després, serà el DemoDay, en el qual es presentaran les aplicacions mòbils desenvolupades durant aqueixa setmana.
A més, entre el dia 10 i 17 de novembre es realitzarà un seguiment en línia del treball dels grups per a acompanyar-los en el desenvolupament de les seues propostes.
La trobada està promoguda per Red.es juntament amb la Diputació de València, i l’organitza Cellnex, empresa adjudicatària del projecte Connecta València, amb el suport operatiu de voluta.coop. A més, l’organització compta amb la col·laboració de la UPV, l’ETSINF i la Càtedra HP, que faciliten l’espai on es realitza l’esdeveniment i el suport logístic.
Els premis a les 3 millors propostes exposades en el DemoDay i que estan patrocinats per Cellnex, ascendixen a 2.000€.
Inscripció
El formulari per a inscriure’s a DiValHack està disponible en la pàgina web divalhack.dival.es, i el termini finalitza el 7 de novembre.