La diputada de Turisme, Pilar Moncho, s’ha reunit amb el president de la Unió Hotelera de la Província de València Ximo Solá per a col·laborar en l’impuls del turisme en els municipis valencians.

En aquesta reunió, que ha sigut una primera presa de contacte, Ximo Solá ha donat a conéixer a la diputada les principals línies de treball de l’entitat turística.

El president de la Unió Hotelera ha destacat que “entre les diferents funcions que desenvolupa la seua associació destaca la formació i la promoció turística valenciana i és en aquesta línia, on volem col·laborar amb el Patronat de Turisme per a unir esforços en l’engegada de les diferents accions”.

“En els pròxims mesos concretarem una agenda de reunions per a asseure les bases de la col·laboració entre la Unió Hotelera i el Patronat”, ha afegit Solá.

Per la seua banda, Pilar Moncho ha assenyalat el seu interès en el treball desenvolupat per aquesta associació “per a impulsar el desenvolupament turístic en les comarques i municipis valencians” i s’ha mostrat disposada a col·laborar i treballar “de manera coordinada per a rendibilitzar el treball de promoció turística”.