El Patronat de Turisme col•laborarà amb la Unió Hotelera de la Província de València

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, s’ha reunit amb el president de la Unió Hotelera de la Província de València Ximo Solá per a col·laborar en l’impuls del turisme en els municipis valencians.

En aquesta reunió, que ha sigut una primera presa de contacte, Ximo Solá ha donat a conéixer a la diputada les principals línies de treball de l’entitat turística.

El president de la Unió Hotelera ha destacat que “entre les diferents funcions que desenvolupa la seua associació destaca la formació i la promoció turística valenciana i és en aquesta línia, on volem col·laborar amb el Patronat de Turisme per a unir esforços en l’engegada de les diferents accions”.

“En els pròxims mesos concretarem una agenda de reunions per a asseure les bases de la col·laboració entre la Unió Hotelera i el Patronat”, ha afegit Solá.

Per la seua banda, Pilar Moncho ha assenyalat el seu interès en el treball desenvolupat per aquesta associació “per a impulsar el desenvolupament turístic en les comarques i municipis valencians” i s’ha mostrat disposada a col·laborar i treballar “de manera coordinada per a rendibilitzar el treball de promoció turística”.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *