El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i la vicepresidenta, Maria Josep Amigó, han comparegut davant els mitjans de comunicació, després de la celebració del Ple ordinari, per a valorar les detencions realitzades aquest matí de destacats militants del Partit Popular.

El president Jorge Rodríguez ha ratificat que la nova Diputació ha oferit i ofereix la màxima col·laboració a la justícia “com ja vam fer des de la nostra arribada al govern provincial per a garantir la màxima transparència i facilitar que els fets investigats s’esclarisquen a la màxima brevetat”.

En aquesta mateixa línia s’ha expressat la vicepresidenta Maria Josep Amigó i ha assenyalat que “tenim ganes de treballar, açò passarà i ens deixaran treballar per a dignificar la política i demostrar que no tots som iguals”.

Renúncia o destitució d’E. Llopis i J. J. Medina

Sobre la possible eixida dels actuals assessors del Partit Popular en la Diputació i ex alts càrrecs de la corporació anterior, Emilio Llopis i Juan José Medina, el president Jorge Rodríguez ha manifestat que “en cas que no renuncien als seus càrrecs seran destituïts immediatament”.