Tanque un cap de setmana molt satisfactori. Divendres, Joan Baldoví, Enric Morera i jo vam acompanyar Josep Riera i els companys i companyes de Compromís per Meliana en la celebració de 30 anys de valencianisme polític a Meliana.

Ens vam reunir amb associacions del poble, per a que ens translladàren les seues reivindicacions, suggeriments, impressions…, varem participar a un preciós acte de presentació de Compromís al Conservatori Municipal, ple de gom a gom i, per últim, anàrem a un sopar de germanor, amb més de 150 persones.

emili_morera_baldo_meliana

A l’endemà, ens alçàrem prompte per a donar la benvinguda, al centre Cultural de la Beneficència de València, a un bon grapat d’alcaldes, regidors, regidores i militants de Coalició Compromís, a la jornada de treball “Governs amb Compromís: bones pràctiques contra l’atac de la reforma local”.

emili_governs

Escoltàrem quines conseqüències tindrà aquesta reforma local que ha perpetrat el PP i vam compartir aquelles inciatives que Compromís porta endavant allà on governa.

Després d’estos dos actes estic convençut d’un parell de coses. Que el proper alcalde o alcaldessa de Meliana serà de Compromís i que tenim un gran equip d’alcaldes, alcaldesses, diputats, diputades, regidores, regidores, tècnics i militants per a governar este país amb trellat.

I demà al matí, Baldo, Enric i jo estarem a Torrent, acompanyant al col·lectiu de Compromís per Torrent celebrant Sant Blai i raonant amb la ciutadania que acudisca al porrat.