Divendres, el grup de Compromís a la Diputació de València vam visitar, amb els regidors de Compromís per Beniarjó, Marc Estruch i Joan Josep Morant, i la representant de Compromís al Real, Marta Signes, el pont derribat sobre el Vernissa, entre els termes de Beniarjó i el Real, desfet des de 2007.

altur_vernissa2

Com ens van traslladar els companys i companyes de la Safor, reclamen la reconstrucció, de forma immediata, del pont que fou arrastrat per una avinguda d’aigua la tardor del 2007, fa quasi 7 anys. Des d’aleshores que no s’ha aconseguit solucionar un problema que perjudica principalment als agricultors del poble que tenen les seues terres a l’altra part del pont trencat.

altur_vernissa3

Des del nostre grup a la coorporació provincial, anem a fer tot el que estiga en les nostres mans, per a que la Diputació execute, amb l’Ajuntament del Real, les obres de reconstrucció d’aquesta infraestructura, el més prompte possible i que els llauradors no estiguen obligats a fer una gran volta, d’uns quants quilòmetres, per poder accedir a les seues terres.