Cap de setmana intens. Divendres a la nit vaig participar, com a portaveu de Compromís a la Diputació de València, a la catorzena edició dels premis Abril d’Acció Cívica Valencianista, de Compromís Safor-Valldigna, que van voler reconèixer els 40 anys de trajectòria cultural de la companyia teatral gandiana “Pluja Teatre” i el treball de Toni Martí, com a regidor nacionalista a Xeraco i amant de la Pilota i el camp valencià. Per la seua banda, Joves amb Compromís va premiar el Consell dels Joves de Gandia.

altur_premis

I hui diumenge, la Primavera Europea ha omplit el saló d’actes de la Casa de la Cultura de Burjassot, en l’acte comarcal organitzat per Compromís Horta Nord, on Sara Gómez i jo hem presentat, en un acte molt emotiu, a Loles Ripoll i a Jordi Sebastià, proper eurodiputat de Compromís, alcalde de Burjassot, company durant l’última dècada com a regidor a l’ajuntament, i sobretot, amic.

altur_jordi

Per ultim, i abans de fer una paella de germanor amb la gent del col·lectiu de Compromís per Burjassot a la nostra seu, hem volgut apropar-nos a l’escola Sant Joan de Ribera, per mostrar el nostre suport als pares i mares de l’AMPA que han fet un mural per a reivindicar la construcció de l’escola nova.

altur_jordi_loles

Li hem encomanat a Jordi, que la primera cosa que ha de fer quan siga eurodiputat és preguntar on estan els diners del Banc Europeu d’Inversions que van concedir a la Generalitat Valenciana per a fer escoles noves.

Entre totes i tots farem d’aquesta la nostra primavera!