La Regidoria de Promoció Econòmica, a través del CEMEF, ens hem reunit amb CODEMER, l’Associació de Venedors del Mercat de Burjassot, per a coordinar la tornada dels “díes taronja”.

A partir del proper dimecres 17 de setembre, els venedors del mercat municipal, amb la col·laboració de l’empresa pública CEMEF i la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, tornaran a posar en marxa tota una sèrie d’ofertes, promocions i sortejos per a premiar la fidelitat dels compradors del mercat.

Dimecres serà la primera edició, però es tornarà a repetir enguany els dimecres 15 d’octubre, 19 de novembre i 17 de desembre.

Amb la nova responsabilitat de gestionar els mercats del poble, que ara recau en mi, volem dinamitzar molt més el nostre comerç local, potenciant la seua proximitat i qualitat, valors afegits que no es poden trobar a altres tipus d’establients.

Us convide i anime a participar dels “dies taronja del mercat de Burjassot” i consumir a les botigues del nostre poble, per tal d’impulsar entre totes i tots la nostra economia local.