Ahir de matí vaig acompanyar Jesús Boluda, alcalde d’Alginet, en la signatura de l’acord amb la Diputació per tal de finançar la segona fase de rehabilitació de la Casa de Música per a poder impartir el grau professional.

De vesprada, acompanyats de la regidora de Compromis per València Consol Castillo i Ferran Baixauli, regidor de Compromís per Sedaví, vàrem rebre la visita de la Plataforma pel Comerç Valencià.

Vam tindre una reunió molt interessant, en el meu cas, com a Portaveu de Compromís a la Diputació de Valencia i de regidor de Compromís per Burjassot de Promoció Econòmica i Mercats del meu poble.

Els nostres comerciants estan molt preocupats, donada la situació de crisi econòmica, per moltes de les decisions del govern del PP que sempre acaba afavorint les grans multinacionals i centres comercials, legislant per al seu benefici.

Tenim molt clar que el comerç de proximitat és un valor afegit per als nostres pobles i ciutats i per a la nostra economia productiva. El canvi polític que necessita el nostre país cada dia que passa és més necessari.