El meu amic Pedro Diaz, de Burjassot, està fent, aprofitant que hui és la concentració número 100 de l’Associació de Víctimes del Metro 3 de Juliol de 2006 de València, una cursa de 100 km per la ciutat. Des d’ací li envie el meu suport i la meua admiració. Aquesta vesprada estarem amb ell, i amb l’Associació de Víctimes del Metro, a les 19 hores a la Plaça de la Mare de Déu de València. És un honor tindre a Burjassot persones tant compromeses com Pedro. Ànim amic!

La meua companya Lluna Àrias i jo hem acabat el dia rebent l’amic Pedro Diaz de Burjassot, a la Plaça de la Mare de Déu, a la concentració de l’Associació de Víctimes del Metro, després de fer una cursa de 100 km coincidint amb la concentració número 100 d’aquesta assoaciació. Ens han acompanyat Toni Montesino i Vicent Ballester del col·lectiu de Compromís per Burjassot, Maria Josep Ortega i els diputats de la Coalició Compromís a les Corts Valencianes Enric Morera i Fran Ferri.

Després, ràpidament, ens hem traslladat a Montcada on les companyes i companyes del col·lectiu de Montcada-Alfara de Compromís ens han convidat per a obrir un cicle de xarrada sobre bones pràctiques municipals, on hem estat parlant sobre la nostra experiència municipal amb les àrees que Lluna i jo gestionem a l’Ajuntament de Burjassot: Promoció del Valencià, Dona, Medi Ambient i Sostenibilitat, Promoció Econòmica, Mercats, Ocupació i l’empresa municipal CEMEF.