• Acompanyada de l’alcaldessa, M. Josep Ortega, la regidora de Serveis Socials, Lola Navarro, i els tècnics de la corporació, ha visitat les obres subvencionades per la Diputació

16/06/2021

La vicepresidenta i responsable de l’àrea de Medi Ambient de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha visitat a Carlet diverses obres que han estat escomeses gràcies al finançament de la Diputació de València, acompanyada de l’alcaldessa, M. Josep Ortega, la regidora de Serveis Socials, Lola Navarro, i els tècnics de la corporació.

En primer lloc han visitat la reforma de l’Escola Permanent d’Adults, ja pràcticament acabada, en la qual s’ha portat a terme l’aïllament acústic i tèrmic de les aules i el canvi integral del sistema elèctric, la calefacció i l’aire condicionat i, també, la instal·lació de panells solars.

Després han passat a l’antic edifici del col·legi públic Bosch Marín, on esta mateixa setmana s’han iniciat les obres per a convertir-lo en la seu del Departament de Serveis Socials de la ciutat. Una obra, en paraules de l’alcaldessa, M. Josep Ortega, «totalment necessària, ja que als últims anys s’ha triplicat la plantilla en este departament, gràcies a l’aposta de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives per millorar l’atenció ciutadana.  I per tant, ens feia falta un nou espai on poder treballar i atendre el veïnat amb bones condicions». També ha destacat que «sense la implicació de la Diputació moltes de les obres que es fan als municipis no es podrien portar a terme».

Per últim, s’han desplaçat fins a la tercera planta de la Casa del Llaurador, on han vist el desenvolupament de les obres que la convertiran en la Oficina Comarcal d’Agricultura.

En esta visita, la vicepresidenta de la Diputació i responsable de l’àrea de Medi Ambient, M. Josep Amigó, ha destacat «l’esforç realitzat per l’Ajuntament de Carlet per fer que les noves instal·lacions siguen respectuoses amb el medi ambient i apliquen mesures d’estalvi energètic».