• La vicepresidenta i responsable del Consorci Provincial de Bombers, Maria Josep Amigó, anuncia que les obres es licitaran en 2022 i suposaran una inversión d’un milió d’euros

07/10/2021

La vicepresidenta de la Diputació i presidenta del Consorci Provincial de Bombers de València, Maria Josep Amigó, ha visitat acompanyada pel gerent, Josep Ballester, i l’inspector en cap, José Miguel Basset, el parc de Bombers de Sagunt. En la visita, la presidenta ha comprovat amb els responsables del parc les necessitats actuals dels bombers i ha avançat la remodelació de les instal·lacions.

Amigó s’ha reunit amb els bombers per anunciar que el projecte de remodelació ja està realitzat i que la licitació es farà en 2022. Les obres tindran un termini màxim d’execució de nou mesos i suposaran una inversió de més d’un milió d’euros per al Consorci Provincial de Bombers. En la reunió, a més, s’han abordat possibles solucions per mantindre el confort i l’operativitat mentre duren les obres.

El parc de Bombers de Sagunt va ser inaugurat l’any 1993 i encara que ha estat en bones condicions durant tot este temps, “la nostra societat ha evolucionat i amb ella la demanda quant a la prestació dels serveis d’emergència, que fa necessària una inversió en les instal·lacions que s’estendrà a la resta de parcs, per a adaptar-los també a la incorporació de les dones al cos, que esperem siga cada vegada major”, ha manifestat la presidenta del Consorci, Maria Josep Amigó.