• El centre d’arts escèniques de la Diputació de València ha valorat la ‘modernitat, frescor, originalitat, colorit, innovació i utilització de codis més actuals’ de la proposta
  • Seixanta professionals i empreses creatives s’han presentat a la convocatòria

07/06/2022

Dos Punts Estudi, l’equip format per les il·lustradores i dissenyadores Anna Brullas i Neus Seguí, s’encarregarà de dissenyar la imatge de la nova temporada de l’Escalante, Centre d’Arts Escèniques, després del procés obert per la Diputació de València entre professionals del disseny, la il·lustració i la comunicació.

A la convocatòria iniciada el passat mes de maig pel centre teatral de la Diputació es van presentar 60 candidatures, tant de territori valenciàcom de la resta del’Estat. “Ha sigut molt gratificant comprovar l’enorme resposta de les creatives i creatius, així com la qualitat de les propostes, un factor que posa més en valor el projecte de les guanyadores”, assenyala la diputada de Teatres, Glòria Tello.

La selecció ha estat a càrrec d’un comité presidit per la coordinadora artística de l’Escalante, Marylène Albentosa, que ha comptat amb la veu i el vot de representants d’associacions valencianes de disseny (ADCV), il·lustració (APIV) i publicitat (Comunitad).

Modernitat, frescor i originalitat

Després de valorar les candidatures, el jurat ha triatper unanimitat Dos Punts Estudi, destacant la “modernitat, frescor, originalitat, colorit, innovació i utilització de codis més actuals” de la seua proposta.

Dos Punts Estudi va començar la seua activitat el 2021, quan Seguí i Brullas van decidir unir forces després d’haver col·laborat en diversos projectes des que es van conéixer a les aules de la Universitat Politècnica de València. Allí precisament han realitzat un dels seus més recents projectes, la campanya de comunicació i imatge del Màster de Disseny i Il·lustració.

Ara, el jove estudi serà l’encarregat d’atorgar una identitat gràfica a la nova temporada de l’Escalante, la qual es desplegarà en tots els elements físics i digitals, i serà presentada amb el començament del nou curs escènic.