• La Mancomunitat sol·licitarà una reunió amb el Ministeri de Transports per a mostrar la seua oposició al projecte, després de la trobada entre els ajuntaments afectats i organitzacions comercials de la zona

16/06/2022

La Mancomunitat de l’Horta Sud sol·licitarà una reunió amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per a transmetre l’oposició dels municipis afectats i associacions comercials i industrials de la zona al projecte d’ampliació de la pista de Silla. Així s’ha acordat en la reunió organitzada per la Mancomunitat amb la participació dels col·lectius afectats i la diputada de Mobilitat Sostenible de la Diputació de València, Dolors Gimeno.

El president de la Mancomunitat de l’Horta Sud, José Francisco Cabanes, ha transmés als participants en la reunió la informació sobre l’última modificació del projecte d’ampliació de la V-31 que, com a alcalde se Sedaví, li van transmetre divendres passat els tècnics de la demarcació de Carreteres de l’Estat en la Comunitat.

La responsable provincial de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, va coincidir plenament amb els ajuntaments i els representants de les zones industrials i comercials en la seua oposició a estes modificacions. Els participants en la reunió es van mostrar partidaris que la Mancomunitat encapçale les reivindicacions. En este sentit, es va aprovar sol·licitar una reunió amb el Ministeri per a fer arribar directament el malestar dels afectats.

Com explica la diputada de Mobilitat Sostenible, Dolors Gimeno, “la Diputació de València, la Generalitat i la mancomunitat estem coordinades i en la mateixa visió de futur sostenible, i potenciem el transport públic, la vertebració de la comarca, l’Horta i el Parc Natural. I això l’estem fent les tres administracions juntament amb el sector social i l’econòmic. Per això hem acordat demanar al Ministeri una reunió on totes les parts afectades puguen expressar les necessitats de la comarca, que en cap cas passe per la proposta actual del Ministeri, perquè en mobilitat anem tots a l’una”.