• La revista nord-americana destaca l’obra de la guanyadora del Premi Alfons Roig de la Diputació de València

05/12/2022

La prestigiosa revista d’arts visuals Art  Forum, editada a Nueva York, referent en el món de l’art, ha publicat un rànquing de les millors exposicions de l’any 2022, entre les quals destaca la de Teresa Lanceta, premi Alfons Roig de la Diputació de València a la trajectòria artística 2022. El diputat de cultura, Xavier Rius, ha traslladat la felicitació a l’artista pel seu reconeixement internacional, i ha destacat “el bon paper de promoció i divulgació de les arts visuals que ja ha assolit el Premi Alfons Roig de la Diputació de València”.

L’exposició de Lanceta, comissariada per Núria Enguita i Laura Vallés, s’ha exhibit al MACBA de Barcelona i actualmente a l’IVAM de València, on romandrà oberta fins al mes d’abril de 2023.

Teresa Lanceta obtingué el premi Alfons Roig a la trajectòria artística 2022, a proposta d’un jurat especialitzat, convocat per l’àrea de Cultura de la Diputació de València. El Premi Alfons Roig, amb caràcter biennal, passa per ser un dels millors dotats d’España, amb 25.000 euros a la millor trajectòria i 20.000 al millor projecte a concurs.

Actualment, l’àrea de cultura de la Diputació treballa amb Teresa Lanceta en la preparació d’una acurada publicació que veurà la llum a la tardor de 2023.

Les artistes guanyadores del premi al millor projecte, Patricia Gómez i María Jesús González, també treballen per a poder presentar la realització del seu projecte guanyador en la tardor de 2023.