• La Mancomunitat de l’Horta Sud i l’Ajuntament de Torrent organitzen la fira comarcal de mobilitat sostenible, que té com a objectiu mostrar als ajuntaments de la comarca les últimes novetats que en matèria de mobilitat sostenible estan oferint empreses i startups especialitzades

16/02/2023

La diputada de Mobilitat Sostenible, Dols Gimeno, ha participat en la fira comarcal de mobilitat sostenible “Horitzó Horta Sud”, organitzada per la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud junt amb l’Ajuntament de Torrent.

Concretament, Gimeno ha format part de la taula redona en la qual s’ha analitzat la situació de la comarca en matèria de mobilitat sostenible. Moderada pel president de la Mancomunitat José Francisco Cabanes, han participat també el president de la Comissió d’Assumptes Europeus de la Mancomunitat i assessor especial de fons europeus de la Generalitat, Bartolomé Nofuentes; el regidor delegat de mobilitat de l’Ajuntament de Torrent, Raúl Claramonte; el director gerent de l’Autoritat del Transport metropolità de València, Manuel Martínez Grau; i el CEO de Myrentgo Mobility i director del Mobility Hub Startup València, Juan Bueno.
El debat ha servit per a analitzar els avanços en matèria de mobilitat sostenible que s’han vingut produint a la comarca en els últims anys i per a reflexionar sobre les actuacions necessàries per a continuar avançant en este camp. A més s’han presentat alguns exemples de bones pràctiques i de projectes dins i fora de la comarca.

Durant la fira “Horitzó Horta Sud”, empreses i startups especialitzades han mostrat les seues últimes novetats en mobilitat sostenible als representants dels ajuntaments de la comarca a la Sala Cívica de l’Antic Mercat de Torrent.

Esta iniciativa se suma al treball que està realitzant la Mancomunitat de l’Horta Sud en matèria de mobilitat sostenible. D’una banda, des de fa dos anys la Mancomunitat col·labora amb la Fundació Horta Sud en el projecte Serà Horta Sud en el qual un dels seus eixos és la mobilitat sostenible.