Montroi i Xirivella mostren, del 28 al 31 d’octubre, els seus principals atractius turístics en l’Oficina de Promoció de la Diputació de València, situada en el baix del Teatre Principal de València.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha visitat aquest matí l’Oficina amb l’alcalde de Xirivella, Michel Montaner, la regidora de Xirivella i diputada, Isabel García, i el director de la Fira de la Mel de Montroi, Carles Galletero.

La diputada ha donat la benvinguda als dos municipis i ha destacat que «aquesta setmana a més de donar a conèixer dos municipis, promocionem dos esdeveniments que cada any atrauen milers de visitants: Fivamel de Montroi i la Mostra Internacional de Pallassos de Xirivella».

Moncho ha destacat la importància de «donar a conèixer els esdeveniments abans de la seua celebració i en l’Oficina poden fer-ho a València, una capital turística que pot aportar multitud de visitants tant a Montroi com a Xirivella».

A més, la diputada ha aprofitat la visita per a canviar impressions amb l’alcalde de Xirivella, Michel Montaner, i conèixer de primera mà les seues possibilitats turístiques per a «posar en valor el seu patrimoni i col·laborar des de la Diputació».

Per la seua banda, l’alcalde de Xirivella ha agraït a la diputada «l’oportunitat de promocionar el municipi en un lloc privilegiat, en el centre de València. Durant aquesta setmana, donarem a conèixer els productes gastronòmics i artesanals de qualitat del nostre poble».

Montaner també ha volgut destacar la importància de la «22 Mostra Internacional de Pallassos» la qual «arrancarà el 2 de novembre amb una àmplia programació per a tots els públics».

Montroi ofereix informació de Fivamel que se celebrarà del 6 al 8 de novembre per a mostrar els productes artesanals elaborats amb mel i els seus derivats i a més dóna a conèixer el Museu valencià de la Mel (Muvamel), la seua església de Santa María i el Castell.

Xirivella informa principalment de la Mostra de Pallasos que se celebrarà del 2 al 15 de novembre amb diferents accions com la Mostreta Escolar i múltiples espectacles de companyies de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Castella i Lleó, Murcia, Madrid, Aragó, País Basc, Uruguai i Brasil.

L’Oficina romandrà oberta de dimecres a divendres al matí de 10:00 a 14:30 i a la vesprada, de 16:00 a 19:00 i el dissabte, des de les 10:00 fins a les 14:00.

Oficina Promoción turística Montroi y Xirivella foto_Abulaila (7)