El diputat de Cooperació Internacional, Emili Altur, s’ha reunit amb diversos membres de Fundació Pau i Solidaritat com a primera presa de contacte per a conèixer els futurs projectes que té aquesta organització.

Així mateix, en la reunió celebrada en la seu del Palau de la Batlia, els membres de la fundació li han plantejat al diputat un projecte educatiu amb la comunitat del Pont, que es troba en l’estat de Chiapas a Mèxic, i la problemàtica amb la qual es troba, a causa que aquest país ha eixit dels països prioritaris per a rebre ajudes.

D’aquesta manera, el diputat s’ha compromès a “treballar conjuntament amb la Generalitat Valenciana amb la finalitat d’incloure determinades zones d’aquests països, que encara estan per sota dels llindars de pobresa i, per la tant, deurien ser objecte d’ajuda al desenvolupament”.

“Anem a treballar en aqueixa línia per a demanar que s’incloguen i per tant poder subvencionar i treballar en aquestes comunitats”, ha assegurat el diputat.

En la reunió de treball també es trobava Rafael Montero, pertanyent a l’organització El Pont de Mèxic, que li ha explicat al diputat el projecte que la Diputació va subvencionar en 2014 per a potenciar el desenvolupament en la regió de Chiapas.