El Patronat de Turisme València, Terra i Mar patrocinarà la Fira del Cava Valencià, que se celebrarà del 20 al 22 de novembre, en el Mercat de Colón de València.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, s’ha reunit recentment amb el president de l’Associació d’Elaboradors de Cava de Requena, José Hidalgo, per a tractar les línies de col·laboració.

El president de l’Associació ha agraït «la predisposició de la Diputació per a ajudar en la celebració de la Fira del Cava, on exposarem els excel·lents caves dels cellers valencians al costat de la millor gastronomia, en el centre de la ciutat de València».

Els cellers pertanyents a l’Associació i que participaran en el certamen gastronòmic són U.V. Este, Torreoria, Vegalfaro, Chozas Carrascal, Dominio de la Vega, Coviñas, Pago de Tharsys i Hispano Suiza.

La diputada Pilar Moncho s’ha mostrat disposada a col·laborar per a potenciar el cava valencià que «s’elabora en alguns cellers de Requena sota la Denominació Cava de la Comunitat Valenciana i que és necessari promocionar per a donar-ho a conéixer a la resta d’Espanya».

«Per açò, recolzarem la fira que ja resultà un èxit l’any passat amb la visita de més de 7.000 persones», ha afegit la diputada de Turisme.