El Patronat de Turisme València, Terra i Mar promociona l’oferta turística de Sagunt a través d’un viatge de familiarització -«famtrip»-, per a 80 agències de viatge espanyols del Grup Europa amb la col•laboració de l’Ajuntament de Sagunt.

Les empreses minoristes assisteixen hui diumenge 8 de novembre a Sagunt per a conéixer els productes turístics que ofereix la ciutat a través d’una visita guiada i un dinar de treball.

El Grup Europa és el grup empresarial d’agències de viatges independent amb major volum de canalització de serveis en el territori espanyol amb 235 empreses i 362 punts de venda. L’empresa compta amb una borsa de més de dos milions de clients directes.

Segons la diputada de Turisme, Pilar Moncho, «es tracta d’una bona oportunitat per a donar a conéixer l’oferta turística d’una important destinació valenciana com és Sagunt, davant un públic professional prescriptor del territori nacional que vendran els nostres productes directament als seus clients».

El municipi ha mostrat als empresaris el Conjunt Històric Artístic de Sagunt, l’Ajuntament, la Plaça Major, l’Església de Santa Maria, el Museu Històric, la Jueria, el Teatre Romà, el Fòrum Romà del Castell i els jaciments musealizats Via del Pòrtic i Domus dels Peixos. La visita ha finalitzat amb un dinar per a donar a conéixer la gastronomia típica.