El Patronat de Turisme València, Terra i Mar patrocina Gastrónoma que se celebra del 14 al 16 en fira València per a potenciar i difondre la cultura gastronòmica.

Durant tres dies, més de 130 firmes de la gastronomia oferiran la seua millor cuina i els visitants podran gaudir de demostracions de cuina en directe, tastos, tallers i debats.

El Patronat també participa en el certamen amb un estand de 128 m2 per a mostrar la gastronomia valenciana. D’ahí què cedirà la major part del seu espai a diferents expositors com ara Heretat de Pere, La Perla foods, cerveses Fernández Pons, Terra i Xufa, melmelades Insòlit, taronges Che-Tarongino, els germans Martínez Zaballos, Ricardo Brun, Arat Natura, Associació de Ramaders Valencians de corders de pastura, mel de Bocairent i Perles de València.

Formatges, arròs, corder, productes elaborats amb xufa, melmelades, taronges, bolets, mels, ostres, olis i cerveses són els productes que es podran degustar en l’expositor valencià.

Principals novetats

En aquesta edició, el gran esdeveniment de la gastronomia compta amb importants novetats com l’espai Wine Lovers Experience dedicat al vi i cava i on 50 cellers presenten els seus productes.

A més, una cuina central oferirà demostracions de cuina en directe amb la presència de grans xefs i en l’espai #pandeverdad s’elaboraran els millors pans de la mà d’importants forners.

En les barres gourmet es podrà degustar de tapes d’alta cuina a preus assequibles per a totes les butxaques, al Cocktail Club es podrà gaudir de les millors marques de begudes i, en l’espai de cerveses artesanes, estaran presents els principals productors i elaboradors d’aquesta beguda.