El Patronat de Turisme València, Terra i Mar participa en la fira de turisme INTUR a Valladolid des de hui, 26 de novembre, fins al diumenge 29 de novembre.

El Patronat participa en aquest certamen en l’estand de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu d’acostar al públic el millor de l’oferta turística de l’interior de la província.

Els municipis de Gandia i Cullera i la Mancomunitat de la Valldigna participen amb el Patronat de Turisme.

Els tècnics del Patronat informen els visitants de l’oferta global de la província mitjançant publicacions com plànols, mapes, guies d’allotjaments rurals, hotels, gastronomia, senderisme i turisme actiu.

La diputada de Turisme, Moncho, ha destacat la importància de participar en aquest certamen i «donar a conéixer els municipis de la província al públic castellanolleonés, que cada vegada més organitzen les seues escapades i vacances en els nostres pobles i ciutats».

En aquesta edició, 300 expositors en una superfície de 15.000 metres quadrats mostren les novetats principals. Els sectors representats en aquesta fira són cadenes hoteleres, balnearis, agències de viatges, associacions professionals i empreses de serveis, transport, allotjament, congressos, parcs temàtics, turisme rural, mitjans de comunicació, turisme esportiu, enoturisme, turisme sostenible i turisme accessible.

L’edició anterior, el certamen rebé més de 45.000 visitants durant els quatre dies de fira, i enguany s’espera augmentar-ne l’afluència.