Amigó anuncia que la Diputació senyalitzarà les comarques a les carreteres i camins

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, ha participat aquesta vesprada a la XXV Universitat del Tirant, organitzada per l’associació cívica valenciana del mateix nom i per la Fundació Nexe, amb la xerrada “Fent país des del territori”.

Amigó ha anunciat que la Diputació senyalitzarà les comarques a les carreteres i camins “perquè la gent puga saber en quina es troba”. A més, ha explicat que la institució premiarà especialment els projectes mancomunats o comarcals.

Durant la seua intervenció, Maria Josep Amigó ha expressat la voluntat de Compromís d’eliminar les Diputacions com portaven al seu programa però, “com que legalment no es pot, pressupostàriament ja es poden donar passets i treballar conjuntament amb la Generalitat perquè no hi haja duplicitats”, ha afegit.

Maria Josep ha remarcat que amb el nou equip de govern a la Diputació “estem acabant amb el clientelisme i l’amiguisme que tant practicava el govern anterior”.

“Fent país des del territori”

A la xerrada “Fent país des del territori” també han intervingut Belén Bachero, alcaldessa de Vistabella i diputada a les Corts i Joan Sanchis, regidor de Benigànim i economista.

La XXV Universitat del Tirant, celebrada al Centre Octubre a València, va ser inaugurada per la vicepresidenta Mònica Oltra i clausurada pel president de les Corts, Enric Morera.

Entre altres ponents, destaca la presència de diversos consellers, alcaldes, regidors i diputats com Joan Baldoví, Vicent Marzà, Rafa Climent, Clara Ferrando, Julià Àlvaro, Fran Ferri, Pere Fuset i Marta Sorlí, així com professors d’universitat i especialistes com Vicent Flor, Àgueda Micó, Amadeu Mezquida i Elisa Signes.

Arxivat en: Premsa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *