Silla dóna a conèixer la seua oferta turística en l’Oficina de Promoció de la Diputació de València situada en la C/ Poeta Querol s/n de la ciutat de València (baix del Teatre Principal).

L’anomenat “Racó dels pobles” informa als ciutadans valencians i turistes dels principals atractius turístics de la localitat de l’Horta del 9 al 12 de desembre.
La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha visitat aquest matí l’Oficina per a donar la benvinguda al municipi i a l’alcalde de Silla, Vicent Zaragozá.Moncho ha destacat la importància de promocionar Silla, “un municipi situat en l’Albufera de València, una zona que volem posar en valor i potenciar com un important producte turístic per als municipis integrats en el Parc Natural”.

Per la seua banda, l’alcalde de Silla ha agraït al Patronat la possibilitat de mostrar la seua oferta turística en el centre de València i en unes dates prèvies al Nadal amb un gran trànsit de persones.
Zaragozá ha explicat que Silla compta amb importants atractius “com la Torre musulmana, un museu arqueològic obert al públic, rutes turístiques i la Fira de Sant Sebastià que gener celebra la seua XVII edició”.Silla dóna a conèixer El Museu Arqueològic i la navegació en vela llatina en l’Albufera, que està en procés per a ser declarada Bé d’Interès Cultural Immaterial.

A més, els tècnics ofereixen informació de la Fira de Sant Sebastià que tindrà lloc del 22 al 24 de gener a Silla per a mostrar l’oferta comercial i agrícola de la localitat.

Durant aquests dies, s’ofereixen també degustacions gastronòmiques i exhibicions dels balls tradicionals de Silla, Els Porrots.
L’Oficina romandrà oberta de dimecres a divendres al matí de 10:00 a 14:30 i a la vesprada, de 16:00 a 19:00 i el dissabte, des de les 10:00 fins a les 14:00.