L’estand de València Turisme de la Diputació de València ha obert les seues portes al públic en el pavelló 7 de la Fira Internacional del Turisme Fitur 2016, que se celebra del 20 al 24 de gener, a Madrid.

El president de la corporació provincial, Jorge Rodríguez, i la diputada de Turisme, Pilar Moncho, faran aquesta vesprada a les 16:30 h, al costat de diversos representants de la corporació, un recorregut pels espais expositius dels municipis i després es procedirà a l’acte institucional d’obertura en la plaça central del pavelló de la Comunitat Valenciana.

Des del Patronat de Turisme s’ha convidat els membres del Consell Rector per a representar al sector turístic valencià i a la Diputació de València.

En aquesta edició, l’estand del Patronat porta al certamen la seua nova marca turística València Turisme per a promoure els productes turístics valencians més importants.

La diputada de Turisme, Pilar Moncho, ha explicat que «enguany participarem en Fitur 2016 promocionant l’oferta turística global dels pobles i comarques i donant a conèixer al mercat nacional i internacional els nostres principals productes turístics a través d’una nova marca, amb la qual volem millorar la visualització de la província de València i augmentar-ne el posicionament com a destinació turística».

L’estand de València Turisme es divideix en tres zones: la primera dedicada a l’oferta de litoral; la segona, a l’oferta d’interior, i la tercera, a municipis destacats de la província.

En la zona de sol i platja participen conjuntament els municipis del Puig de Santa Maria, Sueca, Xeraco, Puçol i la Mancomunitat de la Valldigna, i en la zona d’interior mostren la seua oferta els municipis d’Ontinyent, Algemesí, Alzira, Llíria, Bétera, Riba-roja de Túria, Chiva, Buñol, Requena, Utiel, Ayora, Cofrentes, Xàtiva i la Mancomunitat de la Vall d’Albaida.

L’espai del Patronat també compta amb la presència destacada de les destinacions de Gandia, Cullera, Oliva, Sagunt i Canet d’en Berenguer.